Home>Nieuws
Nederlands English Deutsch français

Nieuws

Hier treft u ons laatste nieuws aan.

September 2011

DEMODAGEN PAPENDAL ZEER SUSSECVOL

De Ecobrush-stand op Papendal werd druk bezocht dit jaar. Dit kwam mede door ons nieuwe product;

De EasyProtect

De EasyProtect is een beschermingsconstructie voor bosmaaiers. Met de EasyProtect verruimd men de inzetmogelijkheden van de bosmaaier terwijl de kans op schadeclaims aanzienlijk wordt verkleind!

Gemiddeld kost een claim al gauw enkele honderden Euro’s, nog afgezien van de verloren tijd die men kwijt is aan het afhandelen van een claim

Easy Protect op Demodagen Papendal EasyProtect Logo

Juli 2011

ECOBRUSH SPONSORT STICHTING MONT VENTOUX

Ecobrush heeft aan Linda Mulder uit Meppel, deelneemster aan de beklimming van de Mont Ventoux op 3 september 2011, een spinning fiets, geheel afgestemd op haar wensen, beschikbaar gesteld. Bovendien heeft Ecobrush een donatie gedaan aan de stichting zelf.

Ecobrush Sponsort Mont Ventoux - Linda Mulder

De verrichtingen van Linda zijn te volgen op:
http://www.grootverzettegenkanker.nl/profiel.html?deelnemer=170359

 

Mei 2011

REINIGINGSDEMODAGEN 2011 SUCCESVOL VOOR ECOBRUSH!

Op het weer na waren de ReinigngsDemoDagen 2011 wederom een enorm succes. Dit kwam mede door de bereidwillige medewerking van onze twee verkoopondersteunende Ecobrush-Ladies die tijdens de beurs het OKB-SW-Systeem en Ecobrush-Systeem promootten.

Beurs Lelystad 2011 - Ecobrush Beurs Lelystad 2011 - Ecobrush Beurs Lelystad 2011 - Ecobrush Beurs Lelystad 2011 - Ecobrush

Mei 2011

NIEUWE ECOBRUSH FOLDERLIJN GEINTRODUCEERD

Sinds kort zijn de folders van al onze productgroepen te downloaden op ons download center.

 

Mei 2010

Door Jurenco aangevochten octrooi nietig verklaard

Deze maand heeft de Haagse Octrooirechter Jurenco in het gelijk gesteld en een Nederlands onkruidborstel octrooi nietig verklaard. Hierdoor kan Jurenco haar prijzen voor dit type borstels aantrekkelijk houden voor haar klanten.

 

November 2009

ISO 9001:2008 geprolongeerd!

Steeds meer afnemers verlangen ISO-gecertificeerde toeleveranciers. Jurenco was reeds ISO 9001 gecertificeerd en is inmiddels bezig met de implementatie van ISO 14001 (Milieumanagement) welke in de loop van 2010 gerealiseerd zal zijn.


Juli 2009

De nieuwe Ecobrush website online!


Klik hier voor ons nieuwsarchief >>

NIEUWSARCHIEF

April 2008

Verhuisd!

Verhuisd

Na enige vertraging in de voortgang van de bouw heeft het " Ecobrush team" eindelijk haar intrek genomen in het nieuwe bedrijfspand aan de Eekhorstweg in Meppel. Vanaf deze locatie kunnen wij ons groeiend klantenbestand bedienen door het standaard op voorraad houden van nog meer artikelen. Ook het oude bedrijfspand te Ruinerwold blijft voorlopig nog fungeren als opslagruimte.


Februari 2008

NIEUWBOUW VERTRAAGD.......
DUS VERHUIZING VERTRAAGD............

Nieuwbouw vertraagd

Toeleveranciers die zich niet aan de toegezegde levertijd houden hebben voor vertraging gezorgd in de bouw van de nieuwe bedrijfshal. Dankzij het gunstige weer lijkt het mogelijk om begin april de nieuwe locatie te betrekken.


SEPTEMBER 2007

NIEUWBOUW EINDELIJK BEGONNEN!

Eindelijk begonnen

Enigszins vertraagd is nu eindelijk begonnen met de nieuwbouw. Afgelopen weken is het grondwerk verricht en inmiddels is de fundering bijna gereed. Naar verwachting gaat Jurenco in januari 2008 het nieuwe pand betrekken.
Wij houden u op de hoogte!


SEPTEMBER 2007

DEMODAGEN PAPENDAL DRUK BEZOCHT

Demodagen Papendal

Ook dit jaar mochten wij weer vele bezoekers verwelkomen op onze stand. Het weer was boven verwachting redelijk te noemen. Met een buitenbeurs is dat altijd maar afwachten…


Juni 2007

SUCCESVOLLE REINIGINGS DEMODAGEN IN LELYSTAD (11,12 EN 13 JUNI)

Demodagen Lelystad

Tijdens deze beurs mochten wij vele bestaande en nieuwe relaties welkom heten. Tevens konden de bezoekers kennismaken met de TURBOLINE 2, de nieuwe generatie veegborstels.


Juni 2007

BOUWVEREGUNNING BEDRIJFSHAL VERLEEND


Op 4 juni is de bouwvergunning verleend en wordt eind juni begonnen met de fundering van de nieuwe bedrijfshal. Zoals het er nu naar uit ziet zullen wij in december/januari ons nieuwe pand betrekken.


Mei 2007

Nieuw!!! Turboline 2

Turboline 2

Deze maand hebben wij ons borstelassortiment uitgebreid met de TURBOLINE 2. Dit type borstel bestaat uit een kunststof montageplaat en kan worden voorzien van losse tufts die verkrijgbaar zijn in volstaal- en staal/poly. De veegeigenschappen en standtijd van deze borstel zijn verrassend! U hoort binnenkort meer!


November 2006

VERHUISPLANNEN NAAR BEDRIJVENTERREIN MEPPEL NOORD

Door de sterk toegenomen groei van de afgelopen jaren is de bestaande bedrijfshal al weer te klein aan het worden. Deze maand wordt grond aangekocht op bedrijventerrein Meppel Noord om een bedrijfshal van ca. 1000 m² met ruime opslag- en kantoorgelegenheid te realiseren.


Oktober 2006

ISO 9001:2000 CERTIFICAAT UITGEREIKT AAN JURENCO EQUIPMENT BV

KIWA Logo

Op 27 oktober j.l. werd het ISO 9001:2000 certificaat aan ons uitgereikt.


Februari 2006

Teun Nabuurs

Onkruidborstel- en Veegbedrijf Teun Nabuurs uit Vortum-Mullem heeft de Ecobrush sinds oktober 2005 in gebruik genomen voor haar Johnston 5000.
Dhr. Nabuurs:
"Ik was verbaasd over de veegeigenschappen en de levensduur van de Ecobrush-borstel! We bereiken op ons gemak een dubbele standtijd in vergelijking met volstalen borstels. Ook het prijsniveau en de geringe opslagruimte hebben ons doen besluiten in het vervolg met deze borstels te blijven vegen"


21 t/m 24 November 2005

Landbouwwerktuigenbeurs

Op de Landbouwwerktuigenbeurs in Zuidlaren was het Ecobrush Team ook dit jaar weer aanwezig.


Oktober 2005

Gemeente Kampen sinds een jaar overgestapt op het Ecobrush-systeem

Gemeente Kampen overgestapt

Dhr. H. Proost (werkplaatschef);
" Sinds november 2004 hebben we eerst de Ecobrush uitgeprobeerd op de Schmidt Swingo. We waren eerst een beet sceptisch over de beweerde standtijd en veegkwaliteit maar de praktijk wees al snel anders uit. Sinds januari dit jaar hebben we ook onze Bucher Schörling omgezet naar dit wisselsysteem. Voor de Swingo halen we met gemak een standtijd van 70 uren. De Schörling borstel heeft een standtijd van zo'n 60 uren."

Dhr. Spijkers (chauffeur Swingo);
" Ik was alleen gewend om met volstalen borstels te vegen en had in het begin mijn twijfels. Ik heb me verbaasd over de veegeigenschappen! De linker borstel gaat met gemak 5 weken mee, met de rechter doe ik ruim 2 weken. Het wisselen van de borstels duurt slechts 5 minuutjes".


Augustus 2005

JURENCO GOES ISO 9001 !

Om onze bestaande en toekomstige relaties nog beter van dienst te kunnen zijn hebben wij besloten om ISO 9001-certificering aan te vragen. Wij verwachten dat dit proces in maart/april 2006 zal zijn afgerond. Wij houden u op de hoogte


Juli 2005 

De Schmidt Swingo van Nido uitgerust met het ECOBRUSH-Systeem

Schmidt Swingo


Juni 2005

Afval en Reinigingsrai foto1 Afval en Reinigingsrai foto2

Enige Foto's van de stand van Ecobrush op de Afval en Reinigingsrai welke werd gehouden van 2 t/m 4 juni 2005


Terug naar begin >>